Referenciák

"Dr. Matthias Müller gyermekkorom óta a fogorvosom, családunk hosszú évek óta hozzá jár. Szinte teljesen fájdalommentes kezelésben volt mindig részem, mig a doktor úr kedves és megnyugtató szemelyisége magával ragadó. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

Bányai Júlia – Keszthely – 2012 február 29.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"2000 óta vagyok pánciense a doktor úrnak. Az akkor készült fogpótlásaim eddig panaszmentesek."

Pausz Mihályné – Győr – 2012 január 23.

 

 

 

 

 

 

"20 év óta vagyunk Dr. Müller Matthias pánciensei és rendkívüli módon meg vagyunk elégedve munkájával!"

Emil Gratzer – Ausztria, Gratkorn, Stájerország – 2012 április 02.

 

 

 

 

 

"20 év óta vagyunk Dr. Müller Matthias pánciensei és rendkívüli módon meg vagyunk elégedve munkájával!"

Irene Gratzer – Ausztria, Gratkorn, Stájerország – 2012 április 02.

 

 

 

 

 

"Feleségem és én (1942) svájci állampolgárként 15 éve vagyunk Dr. Müller Matthias visszatérő páciensei. A minőséggel kapcsolatos magas elvárásaink mindig teljesültek, kedvező ár mellett. A legjobb választás minden páciens számára!"

Willi Lang – Svájc, Uttwil – 2011 augusztus 15.

 

 

 

 

 

"20 éve vagyok Dr. Müller páciense. Akár gyökérkezelés, akár fogextrakció, akár korona- vagy részleges protézis készítésről volt szó, mindig tökéletesen meg voltam elégedve a kezeléssel. Precizitás, beleélési képesség, tiszta munkafolyamatok és természetesen nagy tudás jellemzi a doktor úrat! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

Rosa Kiefer – Ausztria - Grambach/Graz – 2011 november 24.

 

 

 

 

"1987 óta Dr. Müller Matthias a fogorvosom. Azóta rendkívül korrekt módon kezel engem. A doktor úrat csak ajánlani tudom!"

Karl-Heinz Feichtinger – Ausztria, Graz – 2011 október 28.

 

 

 

 

 

"Én - Rosa Heininger - pánikszerűen rettegtem a fájdalmas fogkezelésektől. Dr. Müller a kedves és türelmes modorával megszűntette bennem ezt az érzést, így már 20 éve a páciense vagyok. 80 évesen is nagyon elégedett vagyok az általa készített koronákkal és a protézissel."

Rosa Heininger – Ausztria, Graz – 2011 november 22.

 

 

 

 

 

"Én - Rudolf Danzl - Graz-i lakos 2003 óta vagyok Dr. Müller páciense. A Doktor Úr és csapata kezeléseivel és ellátásval nagyon elégedett vagyok. Nem voltak problémáim se a részleges protézissel se az általa elkészített koronákkal. Dr. Müller rendelőjét csak ajánlani tudom!"

Tisztelettel:
Rudolf Danzl – Ausztria, Graz – 2011 november 9.

 

 

 

 
 

„Dr. Müller Matthias 30 éve kezeli fogaimat. Jó tanácsaival és pontos munkájával (mint például az általa készített koronák és hidak) mindig elégedett voltam. Szívesen ajánlom a nyugodt kisugárzású doktor úrat.”
 
Regina Wagner – Ausztria, Graz – 2011 december 09.
 
 
 
 
 
 
 
 
  
"A Dr. Müller Matthiasnál szerzett, 20 évnyi kezelési tapasztalatomra alapozva, jó szívvel ajánlom a doktor úrat mindenkinek!”
 
Erika Brandl – Ausztria, Graz – 2011 december 13.
 
 
 
 
 
 
  

 

 

"Dr. Müller 1986-ban készített koronáit a mai napig használom. A doktor úrat csak ajánlani tudom!!! Szükség esetén biztos hogy őt fogom felkeresni!"

Adelheit S. 2009 február 14.

 

 

További referenciák feltöltés alatt..